Proizvodnja

V našem podjetju obdelujemo kamen s sodobno tehnologijo in s tem povečujemo spekter obdelave kamna že več kot 100 let, tako marmorja kot granita. Prilagajamo se svetovnemu merilu obdelave kamna in izpolnujemo svetovne standarde v svetu kamnoseštva. Našo proizvodnjo smo povečali z CNC tehnologijo MILL4x, pri kateri skoraj ni več ovire za oblikovanje kamna. Poleg najmodernejše tehnologije imamo tudi sodobno tehnologijo obdelave kamna kot so stroji za poliranje, rezanje kamna, izdelovanja profilov, izrezovanja. Ukvarjamo se tudi s ročno obdelavo kamna s katero poudarimo unikatnost naših izdelkov.

Mill4x CNC

Našo paleto naprav za obdelavo kamna smo povečali z Omag Mill4X. Omag Mill4X je cnc naprava s 3 ali 4 osi, kateri so računalniško vodeni. Sistem obdelave je popolnoma računalniško voden s katerim doseženo vrhunsko kvaliteto oblike kamna. Obdelava je popolnoma varna ter visoko zmogljiva.

UNIKA DENVER

Klasična 3-OSNA žaga za obrez vseh vrst kamna do debeline 20cm. Proizvajalec žage je Denver. Možen razrez kamna pod različnimi nakloni in koti.

MACSANZONI žaga

Druga žaga proizvajalca Mascanzoni, katera je novejša ter bolj izpopoljena. Žaga je popolnoma računalniško vodena. Maksimalna debelina 250mm.

Denver Solar

Brusilna mašina podjetja Denver Solar, katera je namenjena za poliranje ravnih površin. Mašina tudi brusi plošče ali robnike. Predvsem pa jo uporabljamo za obdelavo ravnih površin kamna.

Monlevi

Mašina podjetja Monlevi je namenjena za izdelavo profilov. Profili so lahko različnih oblik in debelin. Mašina deluje na ročnem principu, s katerim dosežemo vrhunske izdelke.

Beal

Mašina na žico, slovenski proizvod Beal podjetja. Mašina je namenjena za razrez kamna različnih oblik po šablonah ali brez njih. Maksimalna debelina razreza je 420mm.

Sasso

Tračna mašina proizvajalca Sasso, katera je namenjena za brušenje okenskih polic tako notranjih kot zunanjih. Namenjena je tudi za brušenje več vrst stopnic. Maksimalna debelina 100mm.